Šek je zahvalan na velikim vozilima za velike momke


Nije lako pronaći automobil koji vam odgovara kada sve visoki 2,16 metara i teški 156 kg kao Šakil O'Nil.

Na sreću, i dalje postoji nekolicina kompanija koja svetskom tržištu nude vozila namenjena ljudinama kao što je Šek, a njegov pikap F-650 predstavlja jedan od njih.

Iako je glavna upotreba ovih modela asistencija pri radu u teškim uslovima, ovaj veliki kamionet verovatno ima daleko opušteniji život u rukama bivšeg profesionalnog košarkaša.

Pošto je Šek to što jeste, on je svima objavio da kupuje ovu zver na sebi svojstven način, postavljajući smeštan video na društvenim mrežama i podelivši ga sa svojih 13 miliona obožavalaca.

Ne znamo tačno koliko je ova penzionisana NBA legenda platila svoj Ford F-650 model, ali je bazni model može biti priušten za nešto manje od 56.000 dolara u Americi, ali imajte u vidu da se ovi hromirani elementi, zatamnjena stakla i veorvatno još nekoliko opcionih karakteristika, koje vidimo ili ne vidimo na snimku, nisu pojavili zajedno na fabričkom modelu, tako da i oni imaju svoju cenu.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group