6 SUV modela na testu

Kompakt SUV modeli su daleko popularniji nego luksuzne varijante, pa je Kelly Book okupio Ford Escape, Mazdu CX-5, Mitsubishi Outlander Sport, Kiu Sportage, Hyundai Tucson i Hondu CR-v i stavio ih na test...

 

Nažalost ima još mnogo modela koje bismo voleli da vidimo na ovom testu kao što je Jeep Cherokee, ili Nissan Rogue, a ono što je sigurno je da Toyota RAV4 više zaslužuje da se pojavi ovde nego manji Outlander Sport. 

S druge strane, Outlander Sport je najpristupačniji model na ovom testu. Za ostalih pet modela cene nisu bile toliko različite. 

Što se tiče praktičnosti, Honda CR-V se pokazala kao najbolja, dok su Mazda CX-4 i Ford Escape su "najsportskiji" modeli od ponuđenih, prvi više od drugog. 

KBB tim je ispitao različite detalje ovih automobila, od vožnje po autoputu do vožnje u gradu, sportske vožnje, kvaliteta kabine, infotainment sistema, komfora, potrošnje i naravno gubitka vrednosti. 

Pogledajte i sami koji model se najbolje pokazao.

O.R.

 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group