Zlatni Aventador SV Roadster može nas zadiviti i zbuniti

Više slika

Više slika

Lamborghini je kreirao jedan od najekstremnijih Aventador modela ikada, ali čak ni on ne može da se poredi sa pojavom SV Roadster varijante...

U primeru koji vidite u galeriji, superautomobil je pretvoren u kotrljajuće umetničko delo, uz pomoć nekoliko jednostavnih promena.

Kada je ovaj Aventador SV Roadster napustio fabrički pogon u regularnom stanju, bio je pravi macan i nije mogao nigde da prođe neopaženo, prvenstveno zahvaljujući svojim neverovatnim akcentima i finišima koji krase eksterijer. Sastavljen od obilja karbonskih komponenti i akcenata, ovaj model je postao jedan od najprivlačnijih odmah po izlasku.

Odatle, nizovi tjuning projekata primenjeni su kako bi promenili ovaj izgled. U zavisnosti od vašeg ukusa, sve modifikacije koje su usledile, mogu delovati premale ili preterane.

Najznačajnija od svih promena, jeste dodavanje novog kompleta točkova, finiširanih Polished Bronze nijansom, sa merama od 21.9.5 napred i 21×12.5 na zadnjem delu automobila. Točkovi poseduju sličan dizajn uvijenih krakova kao oni kod koncept modela Lamborghini Egoista i pomalo su previše agresivni za naš ukus.

Pored točkova, ovo italijansko superoružije, opremljeno je Novitec karbonskom aeroopremom, koja uključuje nove pragove i brutalan novi spliter.

Iako bi eksterijer mogao biti malo diskretniji, enterijer putničke kabine predstavlja potpuno drugačiju sliku. Zajedno sa crnim i kožnim detaljima, ovaj automobil uključuje još neke akcente u zlatnoj boji, zajedno sa onim koji se nalaze na upravljaču.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group