Zlatni akcenti za potpuni kič na petoj seriji kompanije BMW

Vlasnik jedne petice u Velikoj Britaniji očigledno je veoma fasciniran zlatnim detaljima i akcentima, potpuno transformišući izgled svog nemačkog sedan modela brojnim aksesoarima u ovoj nijansi...

Na prednjoj strani 5-Series modela nalazi se zlatni spliter sa dve male čelične cevi pričvršćene na prednji branik. Kada smo kod branika, on takođe poseduje dodatne zlatne akcente, uključujući vazdušne otvore sa svake strane i horizontalna peraja na donjem delu ispod prednje maske. Sa druge strane, ova fotografija sa Reddit platforme predstavlja tri vertikalna segmenta na prepoznatljivoj prednjoj masci, finiširana u zlatnoj boji, dok nešto više zlatnih akcenata možemo primetiti na farovima.

Štaviše, vlasnik ove bavarske petice postavio je i par ventilacionih otvora plave boje i jeftinog izgleda na haubu, dok se na bokovima zlatni akcenti nastavljaju sa pragova, protežu se iza točkova i završavaju okruženjima oko skretnih signalizacija. Ovi zlatni akcenti nastavljaju se širom bočnih zadnjih prozora, B stubova i retrovizora. Iako ne posedujemo fotografiju zadnjeg dela ovog posebnog BMW modela, verujemo da i tamo možemo pronaći zlatne akcente i dodatke.

Svako ko želi da svoj BMW 5-Series model učini istaknutim na jeftin i brz način, ovo je svakako jedan od najboljih primera, koji nećemo dodatno komentarisati iz razloga što su ukusi različiti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group