YUGO KORAL IN BZ M.S.

Predstavljamo vam ljubimca Marka S.. Reč je Zastavinom modelu Yugo Koral In koji je kupljen nov 2007. godine u fabrici Zastava u Kragujevcu.

Automobil je doživeo razne promene, kako u enterijeru tako i na eksterijeru. Odlikuje se fabričkom metalik plavom bojom i 1.1-litarskim benzinskim motorom koji je uspešno bez ijednog kvara prešao oko 60.000km.

Eksterijer je doživeo sledeće promene, instalirani su trapovi by Bobisa, kraceni i tvrdo punjeni amortizeri, kracene i sabijane opruge, pozadi trolisni gibanj peglan i pridodate matice da bi auto bio jos nizi pozadi, koji treba uskoro da se zameni sa jednom kamionskom platnom radi tvrdjeg zadnjeg dela. Izduvni sistem je fabriči, samo je dodat prohromski završetak auspuha radi lepseg izgleda. Takođe tu su ATS Classic 13-inčne 7j et20 aluminijumske felne sa distancerima od 1.5cm napred. Felne su ispolirane i srce je ofarbano u crnu mat boju sa hromiranim ventilima da bi se sve to lepo uklopilo na poliran falc felne. Felne su presvučene Dunlop SP 2000 gumama dimenzija 175/50.

Enterijer se odlikuje FK Motorsport kadicama, FK Motorsport trokrakim izvučenim volanom koji je takodje crne boje, tipskim patosnicama sa izvezenim Z znakom u uglu. Zadnja klupa je  presvučena u crno radi lepše estetike enterijera, dok je ručica menjaca aluminijumska, a osvetljenje table je uradjene sa belim diodama.

Budući planovi su da se sredi osvetljenje table, da svetle samo brojevi i kazaljke, da se instalira obrtomer sat na centralnoj konzoli, el podizaci koji čekaju ugradnju, a uskoro se počnje i na radovima oko motornog prostora. Planira se povećanje snage novim karburatorom, možda zamena menjaca sa kraćim prenosom. Uskoro treba da se ugrade xenon sijalice uz male prepravke i ubacivanje sociva iz punta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group