Wrangler Sahara By Kahn

U pitanju je Jeep Wrangler Sahara 2 CJ300, napravljen za Chelsea Truck kompaniju...

 

Ova kompanija je originalnog bila deo Khan dizajna, ali je postala pod brend koji se specijalizovao za Defender i Wrangler modele. Naravno, i dalje pripada Afzalu Khanu i i dalje koriste njegovu ekspertizu, ali pod drugim imenom. 

Boja eksterijera se zove Sunset Orange i kombinovana je sa Piano Black detaljima, kako bi napravili lep kontrast u ovoj dvobojnoj šemi. Zatamnjena prednja svetla su odlično uklopljena sa ostatkom i doprinose dobrom izgledu. 

Wrangler dolazi sa parom 17oinčnih Jeep 1941 felni sa Copper Discovere gumama za sve terene u dimenzijama 285 70 R17, što će se pokazati praktično u više prilika. 

Enterijer nikad nije bio jača strana kod Wranglera, pošto je filozofija kod ovog modela uvek bila da treba da bude praktičan i koristan, ne komforan. Ipak je u pitanju 4x4 model, ali CTC i Kahn misle da ovo nije pravo rešenje. 

Iz tog razloga prednja i  zadnja sedišta su sada napravljena od kože sa novim štepovima. Ako pogledate pažljivo, primetićete kožu na skoro svim detaljima u automobilu. 

Sa cenom od 32 000 funti, ovaj Jeep je lep, ali i skup. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group