VW Golf GTI Clubsport kompanije O.CT Tuning

Više slika

Više slika

Trkački optimizovan Volkswagen Golf GTI Clubsport S, predstavlja pravi užitak za vožnju, ali je ekipa kompanije O.CT Tuning pomislila da bi model mogao imati više snage...

Ovo je dovelo do stvaranja modifikacija drugog nivoa, koje su donele konačnu izlaznu snagu od 365 konja. Radi poređenja vredi napomenuti da dvolitarski, fabrički, TSI motor stvara 306 ks i 380 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da automobil dostigne stotku za 5,8 sekundi iz mirovanja, pre nego što dostigne maksimalnih 266 ks.

O.CT tuning nije objavio specifikacije performansi svog nadograđenog Golf modela, ali pored svih modifikacija na turbo motoru sa četiri cilindra, ljudi iz kompanije su takođe promenili i ograničenje obrntog momenta, podesili motorne rotacije u minuti, optimizovali kontrolu starta i pojačali proces promene brzina, tako da ih modovi vožnje koji se sa njima kombiuju čine bržim.

Pored dodatne snage, austrijski tjuning specijal VW Golf GTI Clubsport S izgleda gotovo identično kao regularni model, a pored nekoliko sitnih promena na liveriji ne postoji ništa drugo što može da upadne u oko, niti da ga oda.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group