VW GOLF GTI BBM MOTORSPORT

Iako na za manje od godinu dana stiže potpuno novi modela, Volksvagen Golf GTI šeste generacije je i dalje miljenik tjuning industrije.

Najnoviji tjuning program za ovaj automobil dolazi iz Nemačke tjuning kuće BBM Motorsport, koji je u udrružila snage sa drugim tjuning kućama  da bi kreirala automobil koji vidite na slikama. 

Ponovnim konfigurisanjem elektronske jedinice dodajući prilagođeni izduvni sistem, BBM Motosport je VW Golf-u GTI podario 63 konjske snage i 100Nm obrtnog momenta, pa sada ukupna izlazna snaga 2.0-litarskog turbo četvorocilindričnog agregata oznosi 271KS i 380Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Novi kočioni sistem sa četvoroklipnim čeljustima, koje su obojene u crveno, dolaze iz kompanije StopTech, zajedno sa delovima ogibljenja koja dolaze iz kompanije KW kao i nove 20-inčne aluminijumske felne koje su presvučene gumama dimenzija 235/30. Sve ove nadogradnje doprinele su boljoj kontroli i boljem upravljanju vozila.

CFC-Styling kompanija se pobrinula da prekrije auto mat plavom folijom, dok su kućišta retrovizora, hauba i difuzor su izrađeni od ugljeničnih vlakana.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group