Volkswagen Passat R-Line

Uporedo sa punokrvnim "R" modelim, Volkswagen nudi nezavistan nivo opreme koji je nazvan "R-Line". Najnoviji model koji je dobio R-Line tretman je model Passat.

 

R-line verzije modela Passat sedan i karavan se su pozicionirane između srednjeg nivoa opreme "Comfortline" i najjačeg paketa opreme "Highline".

No spolja, Passat R-Line vizuelno se razlikuje od regularnog modela zbog novog prednjeg branika koji ima veće otvore za dovod vazduha i integrisana svetala za maglu. Tu su i novi bočni pragovi sa hromiranim akcenta, gepni spojler kod limuzine, krovni spojler kod karavan verzije, R-Line bedževi i revidirani zadnji branik sa difuzorom i crnim hromiranim izduvnim topovima.

Završni detalj kada je u pitanju izgled su 17-inčne "Mallory" alumunijumske felne, dok su 18-inčne felne opcija. Karavan takođe dobija srebrne krovne šinama. I sedan i karavan verzija su opremljene sa sportskim ogibljenjm koje auto čini 15mm nižim.

Unutra ćete naći sportska sedišta, dekorativne tkanine, srebrne lajsne na instrument tabli i panelima vrata, kožni multifunkcionalni volan sa ravnim dnom, pedale od nerđajućeg čelika i R-line ploče na pragovima vrata.

U Nemačkoj, cene za Passat R-Line počinju od 30,225 €.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group