Volkswagen Beetle - JE Design

Dok se čeka na Beetle TDI verziju koja će debitovati naredne nedelje u Čikagu, nemački tjuner JE Design je pripremio paket za nadogradnju postojeće verzije 2.0 TFSI. Paket uključuje kako nadogradnju eksterijera, tako i dodatnih 40 KS ispod haube.

Nova "Buba" sama po sebi izgleda mnogo ozbiljnije od prethodnog modela, tako da JE Design tjuning kuća nije imala potrebe za velikim promenama eksterijera. JE Design dodao je atraktivan zadnji difuzor, centralni ventilacioni kanal, kao i novi izduvni sistem sa 4 okrugla "topa". Automobil sada sedi na novom setu aluminijumskih felni od 19". Nove felne takodje mogu da se kombinuju sa novim sportskim oprugama koje su čvršće i namenjene više za sportsku vožnju nego za uzivanje u laganom "krstarenju".

Ispod haube, JE Design je uradio čip tjuning i povećao snagu sa 200 KS na 240 KS. Obrtni momen povećan je sa 280Nm na 310Nm. Kao rezultat toga, "Buba" od 0 do 100km/h stiže za 6,9 sekundi, a maksimalna brzina je 225km/h.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group