Vilner Shelby GT500 Super Snake

Bugarska kompanija Vilner slavi 20 godina postojanja, sa predstavljenjem personalizovanog 2013 Shelby Mustang GT 500 Super Snake modela, koji je poslednji u njihovoj ponudi...

 

Poručio ga je kupac iz Rumunije, a kabina ovog automobila je kompletno redizajnirana, osim kontrolne table, ručica vrata i ručice menjača. Orginalna oznaka Shelby je ostavljena na mestu, ali ostatak enterijera dolazi u bež koži i Alcantara volan, deo oko menjača i delovi vrata. 

Karbon je lakiran u visoki sjaj, dok su plastike dobile teksturu i dodatnu izolaciju. Vilner je napravio i dve kožne torbe koje su u gepeku, jednu za vlasnika i jednu za njegovu ženu. 

Vlasnik i dalje može da čuje zvuk svog 5.8 V8 motora koji donosi 850ks i 830Nm obrtnog momenta. Samo 500 primeraka ovog automobila je napravljeno, tako da je ovaj primerak još ekskluzivniji, iako se kompanija nije bavila eksterijerom, koji je i dalje u Cherry crvenoj boji sa belim linijama po sredini. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group