Vanderhall Laguna – zabava na 3 točka

Ovaj automobil vam garantuje zabavu koja vam nikada neće dosaditi...

Volimo kada naletimo na ovako simpatična i interesanstna vozila. Ovoga puta smo pronašli Vanderhall Laguna auotmobil koji je zapavo dvosed na tri točka. Ono što ga čini toliko primamljivim jeste njegova dimenzija. Ovaj automobil je toliko mali da se svuda može provući, pa nismo sigurni da li je ovo više motor ili automobil.

Ispod haube se nalazi GM-ov 1.4 litarski motor koji na ovu kilažu pruža zaista zadivljujuće performanse. Ovaj motor razvija preko 200 konjskih snaga, što je za ovog trotočkaša više nego dovoljno. 
Laguna je napravljena od karbona što znači da je vrlo lagana i izdržljiva. Gume se nalaze na masivnim aluminijumskim felnama od 18 inčna, pa deluju agresivno i snažno.

Laguna takođe doalzi samo u kabrio verziji, pa je ovo vozilo koje nećete moći da vozite po lošem vremenu. Iako je ovo prilično mali automobil, cena je veoma visoka. Osnovni model Lagune iznosi 49.000 dolara, a ako se odlučite za najsnažniju verziju sa full opremom, onda se pripremite da date oko 77.000 dolara.

Pogledajte kako izgleda ovo vozilo:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group