Uz Startech - Bentayga postaje hiperterenac

Više slika

Više slika

Možemo ih voleti zbog njihovog neverovatnog izgleda i karakteristika ili ih mrzeti zbog leptirića koji se nalaze u našim džepovima, ali ćemo se uvek diviti luksuznim savršenstvima autoidnustrije...

Za većinu vlasnika Bentley Bentayga modela, on predstavlja vrhunac svega što mogu poželeti, a dolazi na četiri točka, u njihovom slučaju, zajedno sa šestolitarskim twin-turbo W12 motorom koji razvija 600 ks i 900 Nm obrtnog momenta, što je i više nego dovoljno po svim standardima.

Međutim, postoji nekolicina onih koji smatraju da uvek ima mesta za poboljšanja, posebno kada se radi o performansama. Samo za njih, sada je dostupan još jedan paket koji sve vlasnike Bentley Bentayga automobila može koštati kao jedan nov VW Golf, odnosno 18.900 evra, uključujući sve takse u Nemačkoj.

Nova linija opreme za Bentley Bentayga liniju kreirana je od strane kompanije Startech i ponuđena je u formi dva kontrolna modula i priključnih delova koje je moguće adaptirati prema elektronici motora.  Kada su instalirane, ove modifikacije podižu snagu na 700 ks i 1.070 Nm obrtnog momenta.

Rezultat ovog poboljšanja predstavlja ubrzanje modela do stotke iz mesta za samo 3,9 sekundi, što je poboljšanje od 0,2 sekunde naspram regularnog, fabričkog modela, ali i maksimalna brzina koja uz njihovu pomoć staje na 301 km/h.

Pored ovih „plug-and-play“ modula, tjuning kuća Startech takođe poseduje i dodatnu opremu za karoserije Bentley Bentayga automobila. Ovo uključuje i vešanje koje spušta obe osovine, što celokupnu šasiju približava drumu za 20 mm, a vlasnike ovog modela koštaće još 940 evra.

Konačno, ovaj tjuner može opremiti britanski luksuzni terenac sa sportskim izduvom, kompatibilnim sa W12 benzinskim motorima, a procenjen je na 6.961 evro. Liniji dodatne opreme i već dostupnoj širokoj karoseriji, pridružuju se LED štop svetla, modifikovani paneli vrata i različite opcije točkova, koji mogu da variraju do 23 inča.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group