Unikatno tjunirani Porsche 911 GT2 model sa 1.000 konja

Svako ko je spreman da izdvoji pravo malo bogatstvo, uvek može da se opredeli za McLaren 650S model i uživati u jednom od najboljih brianskih superautomobila svih vremena...

Sa druge strane, može dobiti i ovaj Porsche 911 GT2 model, sportsku neman koja deluje kao da ju je kreirao sam đavo i izbacio je iz dubina svog kraljevstva.

Kako dolikuje, veći deo novca koji je porebno izdvojiti za ovaj automobil potrošen je na transformaciju regularnog GT2 modela, kako bi u sebe smestio šestolitarski model za dva turbo punjenja koji proizvodi masivnih 1.000 ks, što je duplo više od snage koja je dostupna u fabričkom modelu i sasvim dovoljno da postidi svaki moderan McLaren iz poslednje dekade.

Eksterijer je takođe opremljen potpuno novim elementima, koji su uključeni na prednjoj i zadnjoj strani i visokom usisniku smeštenom na krovu, ali i prilagođenim točkovima koji podsećaju na one koje možemo videti kao delo kompanije RWB.

Trošenje ovolike sume novca na automobil nije nešto što svako može sebi priuštiti ovih dana i jednostavno ne možemo zamisliti da je ovaj GT2 toliko privlačan, međutim, za sve ljude koji žele da se istaknu, teško da mogu naći nešto bolje od njega.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group