Unikatni Maserati Grecale inspirisan Marsom

Za stopama nedavnog globalnog predstavljanja Maserati Grecale linije, italijanski proizvođač automobila predstavio je veoma poseban primerak koji je oličenje punog opsega njegovog Fuoriserie Programme servisa...

Grecale model nazvan ’Mission from Mars’ i preuzima inspiraciju od naše komšijske crvene planete. Za početak bitno je napomenuti da ova mašina poseduje posebnu Galactic Orange boju, sa bazom koji izgleda kao otopljeni metal, prekriven mat narandžastom bojom. Maserati tvrdi da je ova boja inspirisana mineralnom prašinom.

Maserati je zatim opremlio ovaj posebni Grecale Mission from Mars model unikatnim Vortex točkovima, posebno dizajniranim kako bi premeštali vazduh nastao naglim startom iz mesta ili putovanjima pri visokim brzinama. SUV je potom dobio i komplet guma kreiranih posebno kako bi se uklopile u celokupnu tematiku Marsa, kako je proizvođač naglasio.

Među finalnim eksterijernim detaljima kreiranim posebno za ovaj Grecale, uključuju veliki trozubac na zadnjim stubovima, sa glič efektom i posebnom skriptom na pragovima.

Brojne promene kreirane su i u enterijeru ovog specijalnog modela, tako da su sada, na primer, softver informativno-zabavnog sistema i digitalna instrument tabla zamenjeni animacijama inspirisanim svemirom. Tu su takođe i projekcije različitih ključnih konstelacija na panoramskom staklenom krovu kao i unikatna sedišta inspirisana svemirskim skafanderima nošenim od strane astronauta, dok je čitav dizajn kompletiran crvenim trozupcima na naslonima za glavu. Za upotpunjavanje svih modifikacija zadužena je specijalna kombinacija kožnih i alkantara površina. Mali digitalni sat u centru kontrolne table takođe poseduje unikatne startap grafike.

Maserati je naglasio da je Grecale Mission from Mars striktno unikatni model, ali će kupci koji poruče Grecale automobil imati priliku da specijalno prilagode svoj SUV i učine ga potpuno unikatnim.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group