Unikatna Opel Astra u punom sportskom izdanju

Više slika

Više slika

Sada definitivno nije sredina dvehiljaditih kako bismo razgovarali o staroj liniji Opel Astra, ali ovaj posebni model koji vam predstavljamo ipak je nešto drugačiji...

Ovo pre svega nije običan kompakt hečbek sa troje vrata, već potpuno posebna OPC mašina. U fabričkim specifikacijama, ova Opel Astra se borila sa Volkswagen Golf GTI, Renault Megane RS i ostalim modelima prednje vuče iz svog segmenta.

Fotografije koje možete videti u galeriji dobijene su od strane brenda JMS, tjunera koji se nalazi iza ovog posebnog projekta. Automobol koji predstavljaju ne donosi preterano brojne promene, ali one kojima je podvrgnut ističu ga još više. Na karoseriji možemo videti opremu za spuštanje koja je približila ovaj automobil zemlji za 40 mm, Karizzma točkove kompanije Barracuda u dvotonskim finišima, 8.5×19 inča u obimu, umotane u 225/35 gume, ispraćene K&N sportskim filterima vazduha, novim catback izduvnim sistemom i posebnim pojasevima unutar putničke kabine.

Astra H OPC model pokreće dvolitarski turbo četvorocilindrični motor koji stvara 240 ks i 320 Nm obrtnog momenta i dolazi povezan šestostepenim manualnim menjačem. Za ubrzanje do sto iz mesta ova Astra zahteva nešto više od šest sekundi i razvija maksimalnu brzinu od 250 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group