Underground Racing pruža Aventador SV modelu 1.500 ks

Više slika

Više slika

Lamborghini Aventador SV je čak i u Roadster formi veoma moćna mašina, ali to definitivno ništa nije značilo jednom vlasniku koji se obratio tjuneru Underground Racing za dodatnu snagu...

Ova kompanija je uglavila svoj dupli turbo sistem, trkačke specifikacije kratkog bloka, fiksirane na spojnicama, specijalne CP trkačke klipove, zupčaste zamajce, osovine, diferencijale i prilagođeno kvačilo, kao dodatak svom kompjuterskom tjuning sistemu i ostalim modovima.

Rezultat je jednom rečju zadivljujuć, jer sada V12 motor zapremine 6,5 litara stvara preko 1.250 ks, na regularnom gorivu i 1.500 + ks na trkačkom pogonu, što je masivno povećanje od u odnosu na standardnih 749 ks proizvedenih u fabričkoj varijanti.

Kompanija Underground Racing nije otkrila bilo koje cifre performansi svog poslednjeg projekta, mada bi bilo više nego interesantno videti koliko je zapravo sada brži ovaj tjunirani superautomobil i koliko mu je potrebno da kompletira sprint do stotke iz mesta, za koji je fabričkom modelu potrebno 2,9 sekundi, ali i trku na četiristo metara takođe.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group