Unapređeni Pininfarina Battista model

Više slika

Više slika

Radikalni Pininfarina Battista model ponovo je u centru naše pažnje, zbog nekoliko dizajnerskih unapređenja i boje koja će vam odmah izmamiti osmeh…

Predstavljen na sajmu automobila u Turinu pre nekoliko nedelja, ovaj neverovatni električnih hiperautomobil impresionirao je sve prisutne novim Blu Iconica finišem. Brilijantni tim Pininfarina brenda nastavlja da tjunira svoje remek delo na četiri točka, a u Turinu su se pojavili sa neznatno izmenjenim prednjim delom koji za cilj ima da naglasi osećaj i izgled ovog modela, predstavljajući sjajnu vizuelnu povezanost između prednjeg i zadnjeg dela.

I dalje ćemo morati strpljivo da čekamo dan kada će Battista osvojiti ulice brojnih gradova, jer ovaj model i dalje prolazi kroz simulacije i testiranje, koje sprovodi glavni razvojni vozač, Nik Hajdfeld, nekadšnji F1 i Formula 1 vozač.

Sa cenom od dva miliona evra, neverovatni Battista model će biti proizveden u ograničenoj seriji od samo sto pedeset jedinica, koje će biti podeljene na čitav svet.

Četiri električna motora koja pokreću ovog lepotana, po jedan za svaki točak, proizvode neverovatnih 1.873 konjskih snaga i 2.300 Nm obrtnog momenta. Ubrzanje od nula do sto kilometara na čas se postiže za manje od dve sekunde, sa maksimalnom brzinom od 350 kilometara na čas.

Pininfarina brend tvrdi da će hiperautomobil moći da pređe 450 kilometara sa jednim punjenjem.

 Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group