Ultimativno retki Bugatti Veyron Panda

Više slika

Više slika

Onda kada smatrate da standaradni Bugatti Veyron nije dovoljno poseban, vreme je da se obratite tjuneru Mansory, nemačkoj kompaniji koja je modifikovala dosta modela francuskog proizvođača...

Verovatno najpoznatija kreacija ovog tjunera jeste Veyron Linea Vivere projekat, ograničen na dva primerka širom sveta, od kojih se jedan našao u prodaji aukcijske kuće James Edition.

Nikada cene ovih modela nisu objavljene javno, ali je na listi istaknuto da je ovaj Vivare koji vidite u galeriji, svoju karijeru započeo kao treći Veyron ikada proizveden, što je samo po sebi dovoljno da ga okarakteriše kao veoma unikatnog i neverovatno poželjnog.

Veći deo eksterijera ovog automobila modifikovan je i sada uključuje mesta za nove branike na obe strane, dok je celokupna karoserija opremljena veoma dopadljivim finišima od karbonskih vlakana. Ovaj Vivare takođe poseduje i točkove kompanije Mansory, poklopac motora inspirisan onim sa Veyron Super Sport automobila i četiri dodatne izduvne grane mogu koje izviruju za zadnjeg dela.

Baš kao i spolja, putnička kabina modela Vivare dobila je velike modifikacije koje je razdvajaju od regularnog Veyron automobila, a one uključuju nove materijale, ručno šivene kožne komponente, aluminijumske pedale i ugljenična vlakna na svim mogućim mestima u koje pogledate.

Pored svih ovih modifikacija vezanih za izgled autombila, jedna koja ga na prvi pogled i iz velike udaljenosti, definiše kao apsolutni unikat, jeste boja karoserije koja je u dva tona urađena metalik crnim i belim tonovima, čija je izvanredna kombinacija modelu donela nadimak Panda.

Nikakvih vesti o pogonskom sklopu nije bilo, a sigurni smo da tu ništa nije potrebno dirati, dok će se ovaj model Veyron kompanije Mansory, sigurno pokazati daleko vredniji od običnog u budućnosti i definitivno može biti veoma zanimljiv dodatak čak i najbrilijantnijim svetskim kolekcijama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group