Ultimativni BMW M5

BMW M5 F10 je već jedan od najbržih automobila u svojoj klasi na svetu...

 

Ubrzaće od 0 do 100km/h za 4,3 sekunde i biti više nego dobar protivnik većini superautomobila današnjice. Da li je to dovoljno?

Nemačka kuća G-POWER misli da nije. Po njima 560ks i 680 Nm obrtnog momenta nisu dovoljni da vas primete na ulicama, a to su brojke sa kojima M5 obično napušta fabriku. 

G-POWER M5 je zastrašujuć, sa 740ks i 975Nm obrtnog moemnta. MAksimalna brzina je preko 300km/h prema tuning kući. Kada kažu da je brzina preko neke cire, to obično znači da je toliko brz da neće da se opterećuju merenjem. 

Ovaj automobil ima slične performanse kao prvi G-POWER M5/M6 Hurricane verzija, koja je doalzila sa V10 motorom. Obrtni momenat od 975Nm je prevazišao i te modele. Tadašnji model je imao maksimalnu brzinu od 373km/h, pa možemo da pretpostavimo i da će novi model biti u tom rangu. Za sada je teško tačno odrediti pošto ima nešto manje snage, ali i manju težinu i veći obrtni momenat. 

Što se tiče izgleda, tu su Hurricane RR felne, 21inč napred i nazad, sa Michelin Super Sport gumama, koje želite da imate na ovakvom automobilu. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group