U Nemačkoj viđen BMW sa savršenom prikolicom

Policija u Nemačkoj nedavno je zaustavila jedan BMW E30 3-Series Touring model, sa nečim što je verovatno najbizarnija, ali pre svega najupečatljivija i najprikladnija prikolica na svetu...

Policijsko odeljenje grada Hagena zaustavilo je ovu Touring treću seriju u okviru bezbednosne kampanje koju ovaj grad trenutno sprovodi. Iako automobil sam po sebi izgleda veoma posebno, njegova neverovatna prikolica je privukla najveću pažnju i zaslužila bližu inspekciju.

Vlasnik ovog BMW automobila nije želeo da za sobom vuče bilo kakvu čudnu i glupu prikolicu i uspeo je da dobije neverovatnu kombinaciju zadnjih delova dva E30 3-Series Touring modela, koji su zavareni zajedno u suprotnim pravcima. Rezultat je potpuno zatvorena prikolica sa prednjim, zadnjim i bočnim prozorima, ispraćenim čudnim bočnim vratima koja verovatno nisu funkcionalna. Originalni točkovi su takođe zadržani u ovom suludom i predivnom projektu.  

Policijski organi tvrde da su proverili prikolicu i zaključili da se uklapa sa svim lokalnim bezbednosnim merama. Putem objave na Facebook platformi, odeljenje policije grada Hagena dodalo je da je vlasnik postavio komforne patosnice unutar prikolice i da se uputio na malo proputovanje.

„Ovako nešto se ne viđa svakoga dana, a tokom provere primetili smo da je ova ručno kreirana prikolica potpuno podložna svim našim regulatornim normama za motorna vozila“, potvrdili su policijski zvaničnici u svom postu. „Izbliza smo ispitali sve i sve je potpuno u redu. Pored toga, pod u prikolici izgleda veoma komforno. Vozaču želim srećan put koji ga očekuje i lep odmor“.

Ono što ovu neverovatnu prikolicu čini još impresivnijom jeste činjenica da se njena boja na metalu i točkovi potpuno slažu sa onim na vozilu koje je vuče.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group