Tunirani VW Touareg sa 500 KS


Porodični SUV dobio je mejkover i snažno unapređenje koje je od njega napravilo pravu ZVER...

Kompanija ABT poznata je po tome što popularne modele unapređuje i tunira, a ovoga puta ona je odlučila da kreira Touareg model koji će privući i ljubitelje sportskih automobila. Zato je ovaj porodični SUV dobio unapređenja ispod haube, ali i izvan nje.

Fabrčki 4.0 litarski TDi motor, dobio je turbo pojačanje, pa sada proizvodi skoro 500 konjskih snaga, što je za skoro 100 konja više od fabričkog modela.  Takođe, karoserija Touarega je poboljšana pomoću sportskih branika, prednje maske, farova, sajtni, pragova, spojlera i usinika za vazduh. Pomoću ovog Tuning kita, ovaj model dobio je agresivniji i moćniji izgled koji šalje poruku da je snažan i spreman za sve prepreke.

Uz ovaj model takođe dolaze i posebno kreirane aluminijumske felne od 22 inča, kao i sportski trap,amortizeri i vešanje koje omogučava bolju stabilnosti i ulazak u krivine pri većim brzinama. ABT kompanija takođe nudi i uređenje enterijera, tako da možete potpuno promeniti materijale od kojih je enterijer napravljen i tražiti drugu kombinaciju bolja, kao i dodatak ambijentalnog osvetljenja i drugog LED displeja.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group