Tunirani Tesla model 3 koji je spreman za trkačku stazu

Više slika

Više slika

RevoZport kompanija se fokusira isključivo na električna vozila visokih performansi, a pošto se Tesla Model 3 Performance uklapa u tu kategoriju, on je dobio neverovatni "mejkover".

Tuning kompanija  smislila je  takozvani 'Model 3R Evo' komplet za limuzinu sa 4 vrata. Prema RevoZport-u, 3R Evo je poboljšana verzija njihovog 3R Track kompleta, koji ima za cilj da omogući veliku snagu bez žrtvovanja ostalih delova automobila.

Da bi se to postiglo, komplet koristi potpuno redizajnirani prednji branik koji se sada može pohvaliti aktivnim spojlerom.Ovaj spojler se povlači i proteže se ispod prednjeg branika i omgućava bolje prijanjanje,stabilnost i aerodinamuku.

Sa zadnje strane, takođe se nalazi difuzor sa spojlerom koji se naginje nagore i stvara jaku potisnu silu koja povećava stabilnost u krivinama.

Ostali modovi uključuju proširene bočne sajtne , redizajn zadnjeg branika i karbonska ojačanja sa kevlarom koja čine da auto bude lagan i čvrst.

Komplet takođe širi automobil za 25 mm napred i 35 mm sa zadnje strane, dok su prilagođeni točkovi RevoZport kompanije sada opremljeni Michelin Pilot Super Sport 285/25/21 gumama napred i 305/25/21 gumama pozadi.

Dvobojna farba takođe daje trkački izgled koji čini kao da je ovaj automobil izašao iz popularne Need For Speed igrice.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group