Tunirani Mercedes-AMG A 45 S od 500 KS

Više slika

Više slika

Mercedes-AMG A 45 S je ozbiljan automobil koji fabrički ima veliku snagu, ali tuning kompanija Posaidon upravo je objavila paket za nadogradnju koji je ovu Mečku digao na novi nivo.

Nazvan RS 525, Posaidon je modifikovao A 45 S tako da stvara 518 KS 600 Nm obrtnog momenta. To su ozbiljni dobici u odnosu na standardne izlazne cifre automobila koji fabrički proizvodi 422 KS i 500 Nm.

Posaidon je postigao svoj porast snage ugradnjom efikasnijeg i unapređenog turbo-punjača, istovremeno optimizujući softver motora.

Upravljačke jedinice za AMG Speedshift menjač su takođe optimizovane, omogućavajući automobilu da postigne brzinu od 100km/h za samo 3,4 sekunde i još impresivnije, maksimalnu brzinu od 324 km/h, što je izuzetno za ovakav model hečbeka.

Za one kojima ne treba toliko snage, Posaidon nudi još jedan paket nadogradnji koji se fokusira isključivo na optimizacije mapa motora kako bi povećao radnu snagu do 465 KS i 560 Nm. Ovaj model će pogoditi 100 km/h za 3,6 sekundi i moći će da ostvari brzinu od 318 km / h.

Cena ovog modela još uvek nije otkrivena, ali pretpostavljamo da neće biti mala.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group