Tunirani Land Rover Defender od 320.000 dolara

Više slika

Više slika

Kompanija Overfinch uspela je da već odlični Defender model učini još boljim...

Ako niste čuli za kompaniju Overfinch, onda ste mnogo toga propustili, jer je ona najbolja tuning kompanija za unapređivanje SUV vozila. Ovoga puta, majstori Overfincha su odlučili da srede legendarni Defender model i da fanovima džipova pruže pravo zadovoljstvo.

Tako je nastao Overfinch Defender koji izgleda fenomenalno i koji kao da je izašao sa stranica nekog Sci-fi stripa. Ovaj automobil potpuno je izmenjen i poseduje fenomenlane 18-ične aluminijumske felne, potpuno redizajniran kožni enterijer u dva tona koji je opremljen sa najnovojim multimedijalnim i audio sistemom, kao i karoseriju koja je poboljšana novim spojlerima, branicima , haubom i farovima.Boja je takođe posebno kreiranja, a izabrana je maslinasto zelena metalik boja koja je unapređena sivim akcentima.

Međutim, najveća promena ogleda se u agregatu. Overfinch je ugradio neverovatno snažni 6.2 litarski V8 motor koji razvija 450 konjskih snaga i koji omogućava da ovo neverovatno teško i robusno vozilo ostvari brzinu od skoro 200 km/h. To znači da će vlasnik ovog Defendera i te kako uživati u vožnji.

Iz Overfincha kažu da je ovaj auto kreiran za potrebe jedne mušterije koja je htela da ima unikatnog Defendera.  Nakon ugradnje svih dodataka i modifikacija, cena ovog džipa sada iznosi 320.000 dolara, što znači da je reč o izuzetno luksuznoj mašini.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group