Tunirani Land Rover Defender koji pomera granice

Više slika

Više slika

Evo još jednog tuning projekata koji nas je oduševio...

Land Rover Defender je definitivno jedan od najpopularnijih autombila za prepravke i modifikacije. Njegova karoserija omogućava različitim kompanijama da na njemu promene mnogo toga i da od klasičnog modela naprave nešto sasvim novo.

Ovoga puta, kompanija Himalaya odlučila je da realizuje plodove svoje mašte i da napravi prelepi Defender model koji će oduševiti sve. Tako je rođen auto koji poseduje snažni 6.3 litarski V motor koji proizvodi 525 konjskih snaga i koji je stvoren za off road avanture.

Eksterijer ovog vozila, unapređen je crnim metalnim rolbarovima, LED farovima, novim felnama i gumama, ali i unapređenom enetrijeru koji je luksuzan i koji omogućava pravo ućivanje u vožnji.

Himalaya kompanija napravila je samo jednu ovakvu verziju Defendera i ona košta 250.000 dolara, što znači da će ozbiljno oslabiti novčanik onog koji se odluči za kupovinu ovog modela.

Pogledajte fotografije i video klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group