Tunirani Hummer koji je spreman za apokalipsu

Više slika

Više slika

Sećate se Dartza, najpoznatijeg proizvođača vozila u Letoniji? Ne možemo vas kriviti ako ne znate za ovaj brend, ali on se vratio sa novim projektom.

Njihova najnovija kreacija potpuno obara sa nogu, a reč je o tuniranom Hummer V2 modelu koji izgleda kao tenk koji je spreman da pobedi apokalipsu i smak sveta. Ovaj automobil napravljen je od kevlara i ugljeničnih vlakana, što ga čini neverovatno lakim, ali istovremeno i čvrstim i izržljivim. Ovo vozilo može da izdrži metkove, ručne bombe, pa čak i raketne projektile, što ga čini ultimativnim ratnim, ali i apokaliptičnim vozilom.

Dartz kompanija kaže da je ovaj tunirani HUmmer krerian za potrebe jednog filma, ali da će se uskoro u prodaji naći i verzija koju će svako od nas moći da vozi.

Ljudi iz Dartza kažu da bi Black Stallion mogao biti dostupan za najmanje 300.000 evra (331.075 dolara) i  da će biti ograničeno izdanje, ali se još uvek ne zna u koliko primeraka će on biti proizveden.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group