Tunirani Golf 2 GTI koji če vas ŠOKIRATI!

Ovaj fenomenalni VW Golf GTI možda je započeo život u virtuelnom svetu dizajnera Khizila Salema, ali uskoro će postati stvarnost.

Dizajner je pre nekoliko meseci prvi put stvorio ovaj ludi Golf GTI druge generacije i tada se oglasio na društvenim medijima da potvrdi da će raditi sa JP Performance i Prior Design kompanijama, i da će se potruditi da ovaj kompjuterski projekat sprovede u realnost.

Ono što najviše privlači pažnju kod ovog automobila jeste brutalna i agresivna karoserija koja se teško može opisati.Nju karakteriše masivni prednji branik, redizajnirani bočni lukovi i zadnji deo koji poseduje agresivni branik sa masivnim spojlerom koji se nalazi iznad gepeka.Takođe je vidljiv prilagođeni izduvni sistem, kao i rešetke koje idu preko prozora gepeka.

Khizil je za sada napravio samo dizajn eksterijera i nije razmišljao o performansama i motoru koji bi se u ovom autu mogao nalaziti, ali kaže da motor mora da odgovara izgledu i da će ovaj Golf 2 posedovati moćni agregat koji će ga sigurno terati preko brzina od 270 km/h.

Kreiranje ovog autombila trebalo bi uskoro da počne, a njegova izgradnja će sigurno trajati godinu dana. Pogledajte galeriju ako želite da vidite kako će ovaj automobil izgledati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group