Tunirani Ford Ranger pobeđuje sve prepreke

Više slika

Više slika

APG kompanija, unapredila je Ford Raptor model i napravila od njega snagatora koji pobeđuje svaki teren...

Automotive Performance Group (APG) pripremio je paket za performanse van terena za Ranger model, koji unapređuje izgled, ali i performanse vozila. Ovaj tuning set-up koštaće vas malo više od 15.000 dolara, ali će obezbediti da Ford Ranger bude poput tenka.

Dizajnirana i proizvedena u Kaliforniji, karoserija od karbonskih vlakana širi Ranger 10 inča (254 mm) i ostavlja prostor za gume u prečniku do 35 inča. Novi prednji i zadnji blatobrani pridružuju se i drugim nadogradnjama, kao što su moćni i agresivniji branici i odbojnici.

Paket američke kompanije uključuje ogibljenje sa dugim hodom, sa širim gornjim i donjim upravljačkim krakovima, kompletom za produženje osovine i ojačanim trapom koji može izdržati prelazak preko neravnog terena.

Ovo unapređenje može biti još skuplje ako se odlučite za još dodatnih opcija kao što su dodatna svetla integrisana u prednje i zadnje branike, zadnji aluminijumski branik i prilagođeni krovni nosač sa dodatnim svetlima.

2.3 litarski Eco Boost agregat poseduje 230 konjskih snaga i 420 Nm obrtnog momenta, što ga čini izuzetno snažnim. Cilj ovog autombila nije brzina niti ubrzanje, već snaga koja će vas izvući iz najdubljeg blata, pa čak i iz saharskog peska.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group