Tunirani BMW X6 2020

Više slika

Više slika

Kupe krosoveri možda nisu omiljeni svima, ali definitivno imaju svoje tržište…

To nije dobra vest samo za automobilske brendove, već i za tjunere kao što je Hamann, koji su skoro predstavili novi body kit za najnoviju generaciju BMW X6. Ponuđen kao serija individualnih unapređenja, koji će kako kažu iz ovog brenda naglasiti provokativni suverenitet sportskog džina, ovaj komplet je već dostupan za kupovinu u Nemačkoj, ali za cene se morate obratiti direktno čuvenoj radionici.

Body kit, koji odgovara svim verzijama G06 X6, sastoji se od novog prednjeg spojlera, lukova, zadnjeg difuzera sa isečcima za cevi i dva krila. Tu je takođe i set za spuštanje automobila, koji će smanjiti visinu vožnje za 25 mm, ostavljajući dovoljno prostora za nove točkove.

Anniversary EVO felne od 22 ili 23 inča imaju interesantan dezen, a mogu se poručiti u tri boje - Graphite Grey, Black Line i Hyper Silver. Hamann takođe nudi osveženja za enterijer za 2020 BMW X.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group