Tunirani Audi RS7 od 740 konjskih snaga

Više slika

Više slika

Kada se nemački automobil tunira, on postaje neukrotiva zver...

Nemački tuner ABT Sportsline lansirao je ograničenu seriju nadogradnji za Audi RS7 2020 koja menja izgled i snagu modela.

Pod nazivom ABT RS7-R, ovaj sportski model bit će ponuđen u 125 jedinica, a svaka od njih će imati na raspolaganju 740 KS i 920 Nm obrtnog momenta .

Standardni 4,0-litarski twin-turbo V8 motor koji pokreće automobil proizvodi neverovatnu snagu, koja je usmerena na quattro sistem pogona na sve točkove, putem 8-stepenog automatskog menjača. ABT ne želi  da otkrije koliko je brz ovaj tunirani model, ali znamo da fabrički automobil ostvaruje ubrzanje od 0-100 km/h za 3,6 sekundi i dolazi do ograničene brzine od 250 km/h, iako može da postigne 280 ili 305 km/h uz opcioni Dinamic Package ili Dinamic Plus paket. To znači da će ova tunirana verzija ići još brže i da će sigurno imati znatno veće ubrzanje.

Opcije ogibljenja koje su isključivo prilagođene RS7-R sastoje se od zaštitnih opruga i šipki protiv prevrtanja. Izgled dodatno poboljšavaju i karoserijska unapređenja u vidu novih fleni, karbonskih spojlera, sajtni i difuzora, kao i novi sportski branici.Enterijer je takođe unapređen i ukrašen karbonskim elementima koji čine da on deluje snažnije i izdržljivije.

Međutim, ako stvarno želite  da otkrijete kako ovaj auto izgleda, onda pogledajte galeriju, jer će vam slike reći mnogo više od reči:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group