Tunirana Mazda RX-7 koja će vas impresionirati

Mazda RX-7 jedan je od mnogih ikoničnih automobila iz devedesetih i početka 2000-ih, koji su bili san svih mladih vozača...

Tokom prozivodnje, Mazda je proizvela oko 69.000 RX -7 modela i ovaj auto je na dobrom glasu u krugovima entuzijasta. Ovaj primer ima zanimljivu istoriju, ne samo zbog toga koliko je bio jeftin za trenutnog vlasnika,već i šta je sve on u njega ugradio.

U nedavnoj epizodi Hoonigan Autofocus-a, vlasnik otkriva da je automobil kupio 2013. godine, dok je bio deo oružanih vojnih snaga i dok je bio stacioniran u Japanu. Mazdu je platio samo 1500 dolara,što je smešan novac za istoriju koju ovaj auto nudi.

Dok je vlasnik automobila bio u Japanu, on je bio opremljen mnoštvom modifikacija i dobio je potpuno novu šemu boje u istoj plavoj nijansi kao popularna Honda CR-Z. Kada je došlo vreme da ga uvozi u Sjedinjene Države, morao je da ukloni neke od delova, kako bi prošao kroz luke i kako ne bi privukao previše pažnje, ali je posle krenuo u ozbiljan tuning i od ovog auta napravio pravu zver.

Vlasnik je ostavio Mazdin fabrički 1,3-litarski motor, koji proizvodi 252 KS i 294 Nm, ali je ugradio i turbo ubrizgivače, novi izduvni sitem i maksimalno olakšao vozilo kako bi dobio na performansama. Naravno, karoserijske promene su najimpresivnije i najprimetnije, pa zato pogledajte klip ako želite da vidite kako ova Mazda izgleda u svom punom sjaju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group