Transformacija Jeep Wrangler modela iz 1988. godine u brutalni hot-rod

Nije nikakva tajna da je Jeep Wrangler veoma popularno vozilo kada su u pitanju modifikacije...

Međutim, nikada do sada nismo imali priliku da vidimo jedan Wrangler transformisan u potpuno neverovatni hot-rod, a upravo jednu takvu unikatnu kreaciju, koja se nalazi u prodaji putem eBay platforme, predstavljamo vam danas.

eBay lista ne pruža previše informacija vezano za istoriju ovog posebnog modela i načina na koji je završio sa novim izgledom, osim da se ovde radi o modelu iz 1988. godine. Od fotografija i informacija koje su dostupne, moguće je reći da ovaj monstrum deli vema malo stvari sa svojim starim sobom.

Za početak, svaki pojedinačni panel automobila je potpuno nov i proporcije su veoma različite od tipičnog Wrangler modela. Eksterijerom dominiraju mat crni paneli sa gotovo ni jednom kosom linijom, dok ovaj hot-rod poseduje drvene panele napred i duž svojih stranica. On je takođe postavljen na komplet petokrakih točkova i krov mu je potpuno uklonjen, zamenjen je rol barovima i novim vetrobranskim staklima.

Baš kao i eksterijer, putnička kabina ovog Wrangler modela potpuno je ogoljena; zapravo u njoj nema previše toga osim specijalne drvene kontrolne table, Jeep upravljača i para kremastih kožnih sedišta.

Međutim, potpuno je u redu oprostiti njegovom tvorcu što su mu eksterijer i enterijer ostali toliko bazni, jer kada se pogleda ispod haube, tu više nije moguće pronaći originalni Wrangler motor i umesto njega tu svoje mesto pronalazi masivni 7,5 litara veliki Ford V8 agregat unutrašnjeg sagorevanja, uparen sa automatskom transmisijom. Za sada nije poznato koliko snage ova mašina pumpa na točkove, ali možemo biti sigurni da je pogon na zadnjoj osovijni i da je potpuno spreman za trke na četiristo metara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group