Toyota Yaris pretvorena u ZVERINU

Više slika

Više slika

Toyota GR Yaris jedan je od najuzbudljivijih hečbekova koje trenutno možete kupiti.Ipak, ova tunirana verzija čini da fabrički model bude kao igračka za decu.

Ovaj komplet dolazi od Pandema kompanije i transformiše GR Yaris u nešto što izgleda kao pravi VRC ili rallycross automobil.

Bodikit započinje na prednjem kraju, gde je rešetka uklonjena, omogućavajući interkuleru da se predstavi. Automobil takođe lposeduje produženi prednji spliter i nove aerodinamične spojlere. Pored ovih dodataka stižu i veliki spoljni lukovi koji doalze oko točkova i koji čine da auto deluje robusnije,moćnije i snažnije.

Što se tiče zadnjeg dela, on ima visoko zadnje krilo koje se proteže sa bočnih strana prozora. Takođe su predstavljeni veliki otvori za vazduh i difuzori.

Informacije o motoru još uvek nisu dotupne, ali iz Pandema kompanije kažu da će uskoro otkriti i te detalje koji će nas takođe impresionirati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group