Toyota Tundra kreirana za apokalipsu

Više slika

Više slika

Ako ste u potrazi za modifikovanim off-road vozilom, koje bi moglo da se izbori sa najstrahovitijim uslovima i preživeti zombi apokalipsu, onda je ovo auto za vas.

Ovo što gledate je 2013 Toyota Tundra CrevMak koja je dolazi sa posebnim TRD Off-Road paketom, a prešla je nešto manje od 100.000 kilometara. Prethodni vlasnik je potrošio hiljade i hiljade dolara na nadogradnju i učinio da ovo bude najunikatnije Toyota vozilo ikada.

Prvo, moramo razgovarati o spoljašnjosti. Čitavo telo je ukrašeno mat crnim premazom i uključuje Bushvacker bočne branike, ARB ​​Safari krov, prilagođene prednje i zadnje čelične branike, prilagođeni krovni nosač sa merdevinama, spoljnu ostavu, krovnu dizalica, upravljačke ploče sa pogonom na struju i štitnike svetala. Tu su i LED prednja svetla, veliki reflektori i zadnja svetla sa zadimljenim staklom.

Karoserija je takođe podignuta za 3 inča što omogućava lakši prelaz preko rupa i prepreka na putu. Komplet crnih 20-inčnih felni sa 37-inčnim gumama Toyo Open Countri M / T takođe doprinosi boljem prelasku preko prepreka i dodatno podiže vozilo od tla.

Vlasnik ove Toyote odlučio je da je proda na aukciji koja će uskoro biti održana, tako da se ne zna po kojoj će ceni ovaj auto otići u ruke novog vlasnika, ali smatramo da cifra neće biti mala, jer je ovo zaista posebno vozilo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group