Top 5 načina da učinite vaš automobil unikatnim

Ako vam je dosadio fabrički izlgled automobila, onda uradite ovo kako biste ga osvežili i ulepšali...

Sjajna stvar kod automobila jeste što se sa njim možete igrati i ulepšavati ga po svom ukusu. Neki se fokusiraju na unapređivanje motora i tjuning u tom segmentu, ali mi ćemo se sada fokusirati samo na vizuelni aspekt i otkriti vam 5 najboljih načina da vaš auto izdvojite iz mase.

1. Felne

Na prvom mestu nalaze se felne i mnogi će reći da dobre felne potpuno menjaju automobil. Možete pronaći bezbroj različitih oblika i veličina, a svaki od njih će vam pomoći da ulepšate i unapredite vaše vozilo.

2. Folija

Folijama možete promeniti boju čitavog vozila, ili samo boju na nekim delovima i tako učiniti da vaš auto bude jedinstven, pa čak i prepoznatljiv u vašem gradu. Folije takođe možete pronaći u različitim bojama, tako da je mašta jedino ograničenje.

3. Zatamnjivanje

Sada je po zakonu dozvoljeno da prednja stakla budu zatamnjena do 30%, dok zadnja mogu ići do 70% zatamnjenja. Naravno, morate posedovati atest kako biste vaše vozilo posle registrovali, ali ako ovo uradite, vaš auto će odmah dobiti ozbiljniji i sportski izlged.

4. Spuštanje

Još jedan način da učiniti da vaše vozilo deluje sportski jeste da ga spustite. Slažemo se da ćete možda malo izgubiti na funkcionalnosti, ali sve glave će se okretati za vama.

5. Ksenoni

Ugrađivanje ksenona je još jedan sjajan način da modernizujete izgled vašeg vozila. I za ovo će vam trebati atest, ali ako ih ugradite u vaše vozilo, budite sigurni da ćete imati utisak kao da ste kupili novi automobil. Takođe će i vidljivost tokom noćne vožnje biti daleko bolja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group