Tjunirani Lamborghini Urus karbonske karoserije

Više slika

Više slika

Automobilska tjuning kompanija 1016 Industries je nakon predstavljanja svog kamufliranog Lamburghini Urus modela otišla korak dalje i svetu donela Green Urnet automobil, naručen posebno od strane Harisaona Vudrufa...

Lamborghini Urus koji možemo videti u galeriji, poseduje široke panele karoserije kreirane od ugljeničnih vlakana, kreirane posebno upotrebom neverovatno ekstenzivnog pripremnog procesa koji spaja različite slojeve karbona međusobno pod različitim uglovima. Rezultat ovog procesa kreira Storm Grej i Jade karbonske talase, koji su rigidni, fleksibilni i predivni, a zauzvrat služe kreiranju daleko jače karoserije koja može biti podešavana radi veće fluidnosti tokom dizajniranja, istovremeno usavršavajući aerodinamiku.

Štaviše, lakša i daleko fleksibilniha ugljenična vlakna korišćena su i u enterijeru putničke kabine, redizajniranjući elemente kao što je upravljač. Svemu ovome priključuju se i pleteni paneli neba, koji osvetljavaju enterijer poput noćnog neba, nalik onome koji možemo videti u Rollce-Royce automobila, na primer, dok je još više unikatnih detalja dodato svuda oko unutrašnjosti i spoljnog dela ovog unikatnog modela.

Na eksterijeru, moguće je videti zelene detalje koji ističu komponente kao što su kočiona klešta, dok sveukupno šira konstrukcija čini ovaj Urus daleko moćnijim nešo što jeste. Dodatno, 1016 Industries je tjunirao V8 motor sa dva turbo punjenja kako bi stvara više od 800 ks, što je postignuto putem internog procesa i značajne modifikacije izduvnog sistema, sada zaduženog za emitovanje pretećeg i pucketavog zvuka zajedno sa plamenom na svojim izduvnim granama.

Unikatni Lamborghini Urus Green Urnet kompanije 1016 Industries, predstavljen je 26 februara na Race Rally Miami događaju od strane svog novog vlasnika.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group