Tjunirani BMW M3 satensko crvenih finiša

Više slika

Više slika

Modifikovanje premium automobila kao što je BMW M3 predstavlja veoma riskantan potez, a neretko ste samo jedan korak od nedoličnog izgleda...

Međutim, ovaj M3 koji vidite, izgleda veoma lepo. Automobil u vlasništvu jednog člana Bimmer Post foruma, jeste F80 M3, koji je opremljen satenski crvenim i hromiranim finišima, koji mu stoje kao saliveni.

Za razliku od mnogih boja i nijansi koje su dostupne u fabričkom formatu, satensko crveni hrom ne krije ni jednu od linija agresivne karoserije automobila. Zapravo, ova nijansa ih akcentuje, čineći automobil daleko agresivnijim i mnogo odvažnijim od ostalih M3 modela na putu.

Pored folije za karoserriju, automobil poseduje i niže vešanje, postavljeno na mat crne Brixton PF5 točkove uparene sa crnim karbonskim prednjim spliterom, difuzorom od istog materijala i velikim aerodinamičnim spojlerom na zadnjem delu.

Sve promene kompelira komplet farova sa novim LED dnevnim svetlima, koji pomažu finiširanju agresivnog izgleda automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group