Tjunirani Audi RS E-Tron GT model u izvedbi poljskog brenda Maxton Design

Popularna električna vozila ne mogu biti uzbudljivija od novog Audi RS E-Tron GT modela, međutim jedan vlasnik ove serije poželeo je da svoju jedinicu učini potpuno unikatnom i taj projekat je nedavno završio...

Prva stvar koja pomaže ovom posebnom RS E-Tron GT modelu da se razlikuje od drugih jeste oprema za karoseriju poljskog tjunera Maxton Design. Ovaj paket opreme dodaje istaknuti spliter na prednjoj strani i uključuje par dosta prominentnijih pragova sa strane. Maxton Design oprema takođe dodaje i dosta veći zadnji difuzor koji Audi modelu pruža još agresivniji izgled.

Najverovatnije najistaknutija stavka ove opreme jesu točkovi na kojima se model sada nalazi. Oni su kreirani od strane brenda Turismo Wheels i mere 22 inča na sve četiri strane. Točkovi poseduju crne krakove i umetke od ugljeničnih vlakana koji sa lakoćom mogu biti promenjeni ili izmenjeni prema izgledu automobila. Za kompletiranje modifikacija zadužena je zaštitna folija u satensko crnoj boji kompanije 3M.

Radi podsećanja, važno je napomenuti da je Audi RS E-Tron GT baziran na istoj J1 platformi kao i Porsche Taycan i dolazi opremljen sa parom električnih motora koji isporučuju 590 ks i 830 Nm obrtnog momenta kombinovano. Međutim, snaga se povećava na 637 ks i 830 Nm obrtnog momenta kada je overboost opcija omogućena. RS E-Tron GT model poseduje dvostepensku transmisiju, baš kao i Tycan serija, a za ubrzanje do stotke iz mesta potrebno mu je 3,1 sekund.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group