TIKT Corvette C6 ZR1 Tripple X

Corvetta C6 ZR1 je pravo umetničko delo,a sa svojih 639KS i 810nm obrtnog momenta klasifikuje se kao superautomobil. Ali ono što je najbitnije, celokupni utisak o ovome automobilu je vrhunski!TIKT je ovaj auto doveo do novog stepena perfekcije, podižući snagu motora na oko 750 KS i 970nm obrtnog momenta.

Pažljivim tjuniranjem ventila, snaga je stabilizovana, a poboljšanja su uvedena i u sistem hlađenja. Sa novom prednjom ’’suknjicom’’, tok vazduha cilja strane vozila što doprinosi aerodinamičnosti. Napravljen je ceo novi sistem osovine i montiranja točkova, tako da je vozilo 30mm niže zemlji, bez snižavanja, a nakon dotičnog je još 20mm niži podlozi.

Ultralight EVO 2 točkovi doprinose još manjoj težini vozila i povećanju performansi. Spojleri koji doprinose aerodinamičnosti i balansu, su pravljeni od podjednako lakih ugljeničnih vlakana kako bi se težina što više smanjila.

Sve ove modifikacije prave od Corvette Triple X jednog od najjačih superautomobila današnjice.  

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group