Tesla Model S dobija poseban tretman 24-karatnim zlatom kompanije Caviar

Za svakoga kome je Tesla Model S prilično dosadan automobil, kompanija Caviar poseduje rešenje…

Novi automobil ruskog brenda zove se Model Excellence 24K i potpuno je okićen detaljima od dvedesetčetvorokaratnog zlata. Ovo zlato sa dvadeset i četiri karata primenjeno je na prednjoj masci, finišima branika, poklopcima retrovizora, spoljnim linijama branika, pragovima, vratima, zadnjem difuzoru, poklopcu gepeka, točkovima i kočionim segmentima upotrebom tehnike dvostruke galvanizacije, kako ističu čelnici brenda, stvarajući savršen kontrast crnoj karoseriji električne limuzine.

Caviar logo zamenio je OEM komade na obe strane automobila. Ime brenda takođe je prisutno na lajsni koja razdvaja štopaljke pozadi, zajedno sa First Edition emblemima dodatim prednjem braniku i petim vratima. Spoljne ivice informativno-zabavnog sistema i kontrolna tabla takođe poseduju sličan tretman, kao i upravljač koji sada donosi logo luksuznog brenda u svojoj sredini.

Ograničen na 99 primeraka, Model Excellence 24K košta 299.000 dolara u Plaid varijanti Tesla Model S automobila, što je više nego duplo od onoga koliko regularna linija košta nova u Americi. Model S Plaid poseduje postavku sa tri motora, koji zajedno stvaraju preko 1.100 ks i može dostići stotku iz mesta za manje od dve sekunde, sudeći po kalifornijskom proizvođaču.

Zajedno sa OTT električnim sedan modelom, kompanija Caviar lansirala je i posebno izdanje iPhone 12 telefona. Ovaj Black Titanium pametni telefon košta 6.150 dolara u Pro specifikacijama sa 128 GB internog kapaciteta. Njega prati 12 Pro Max varijanta istih karakteristika koja dolazi po ceni od 6.680 dolara, ili 6.990 koliko je potrebno izdvojiti za duplo više kapaciteta, odnosno 7.380 dolara za model sa 512 gigabajta, dok su svi zajedno namenjeni kupcima zlatnih Tesla modela ruske kompanije, kako bi ih ispratili na savršen način tokom njihovih putovanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group