Tesla Model S dobija karavan varijantu

Više slika

Više slika

Tesla Model S je iznenadio celokupnu javnost svojim velikim kapacitetom prtljažnika...

Međutim, svako, ko poželi nešto više, onda ne mora da gleda dalje od Model X krosover linije, ali, oni koji su pomislili kako bi karavan S linije predstavljao savršeno rešenje, verovatno su jedni od  trenutno najsrećnijih ljudi, jer se ovakva opcija sprema za svoj debi.

Dizajniran od strane Nilsa van Roija i konstruisan od strane RemetzCar brenda, Tesla Model S „shooting brake“, kreiran je za holandskog kolekcionara Florisa fe Radta.

Ova kompanija je kreirala svoju verziju na baznom modelu i održala je centralnu strukturu električnog sedana netaknutom, sve do prtljažnog prostora. Međutim, ovaj brend je odatle razvio novi zadnji deo, sa spojlerom, skrivenim brisačem i štop svetllima. Ovaj automobil je takođe opremljen veoma interesantnim hromiranim linijama, koje mu unose sportski duh i kao prvi primerak, dobio je prelepu tirkiznu nijansu zelene boje.

Ovo svakako neće biti poslednji karavan S model koji će ovaj brend kreirati. Tačnije, prateći njegov debi sledećeg meseca, na International Concours d’Élégance Paleis Het Loo događaju u Holandiji, kompanija RemetzCar startovaće proizvodnju linije sastavljene od 20 jedinica, a ovo je verovatno cifra za koju su do današnjeg dana kupci istupili sa novcem u rukama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group