Tesla Cybertruck u roze zlatnim tonovima – potpuni pogodak ili promašaj?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forgiato Wheels (@forgiato)

Forgiato točkovi nose istu roze zlatnu završnicu kao i eksterijer Tesla vozila..

Zaboravite na suptilnost, zaboravite na praktičnost. Tesla Cybertruck je postao ultimativno vozilo za one opsednute statusom, a ovaj najnoviji primerak je najdramatičniji koji smo videli do sada.

Ovaj specifični Cybertruck je nedavno modifikovan od strane tima iz Omar's Wheels and Tires u Dalasu, u američkoj državi Teksas. Radionica radi na širokom spektru vozila, a za ovaj Cybertruck su montirali set masivnih 30-inčnih disk točkova sa Forgiato potpisom.

U fabričkoj verziji, standardni točkovi Cybertruck mere 20x9 inča napred i pozadi. Povećanje ovog prečnika za trećinu možda zvuči suludo, ali na naše iznenađenje, ogromni točkovi ne izgledaju toliko loše.

Priznajemo, Forgiato točkovi su opremljeni gumama tankim poput papira koje bi bile potpuno beskorisne za off-road vožnju, ali su savršene za automobilske izložbe ili krstarenje ulicama. Sumnjamo da negativno utiču na udobnost vožnje, međutim.

Nije samo veličina ovih točkova ono što ih izdvaja. Većina površine je završena u roze zlatnoj hromiranoj boji, savršeno se uklapajući sa folijom koja prekriva karoseriju automobila. To je divlji izgled, ali savršeno odgovara ulicama Dalasa.

U poslednjih nekoliko meseci, videli smo mnoge druge Cybertruck modele ukrašene upadljivim folijama. U januaru nas je privukao jedan primerak u sjajnoj crnoj boji, kao i jedan u sjajnoj ljubičastoj. U martu smo čak videli Cybertruck sa tečnim zaštitnim filmom dizajniranim da emulira Ferrari Rosso Corsa.

U aprilu, Omar's Wheels and Tires je radio na još jednom Tesla Cybertruck modelu i opremio ga 30-inčnim točkovima sa Forgiato potpisom. Ti točkovi su bili model Parlante sa sjajnom srebrnom završnicom koja ih je izdvajala od kontroverznih panela od nerđajućeg čelika ovog EV modela.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group