TechArt Porsche 718 dobija 400 ks i sistem za podizanje nosa

Više slika

Više slika

Iako je ime Porsche 718 Boxster nešto na šta se ne možemo baš sa lakoćom navići, automobil koji je po prvi put prikazan u Ženevi, definitivno poseduje sva genetska obeležja nemačke kompanije…

Slika i prilika dizajnerskog jezika brenda Porche, svoj zvanični nastup imao je ranije ove godine, kada je svetu otkrio svoju skulpturnu formu karoserije i nove tonove koji ga razdvajaju od pomalo bezlične linije koju je zamenio, mada je i pored svega potrebno nekoliko minuta kako bismo uočili razliku. Međutim, promene na atomobilu su definitivno bile evolutivne, toliko da prevazilaze sve do sada opisano.

Nikako nije loša stvar što je kompanija Porsche osvežila izgled farova, vrata i točkova svog modela, u pokušaju da njegov prednji deo učini daleko agresivnijim i uspešnijim takođe. Svi ljubitelji Boxter modela sada svakako nemaju toliko osnova da se žale na svoju omiljenu liniju.

Međutim, ukoliko pitate tjuning kuću TechArt šta oni dodatno mogu učiniti za model Porsche 718 Boxster ili Cayman, verovatno ćete čuti sve o opremi za karoseriju, paketima karbonskih komponenti i točkovima koi su posebno kreirani i prilagođeni kupcu.

Sada, svi kupci i obožavaoci Boxter linije mogu dobiti i novi sistem za podizanje prednje osovine kompanije TechArt, koji može obezbediti veći razmak njihovog 718 automobila i pomoći mu prilikom savlađivanja prepreka nalik ležećim policajcima i svim sličnim uzvišenjima putem jednog pritiska na dugme.

Paket za podizanje nosa pruža dodatnih 60 mm razmaka od tla, a tokom ovog procesa aktiviraju se dve prednje opruge spojene osovinom na prednjem delu, a dolaze zajedno sa dve osovine pozadi, dva hidraulična cilindra, hirdauličnom jedinicom, instalacionom opremom i instrukcijama za ugradnju.

Tjuning kompanija takođe lansira i paket opreme za ravni četvorocilindrični motor zapremine 2,5 litara, dodajući mu 50 ks zajedno sa 60 Nm obrtnog momenta, za konačnih 400 ks i 480 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group