Svidelo se to nama ili ne - pojedine japanske modele nije poželjno tjunirati

Većina ljudi se može složiti da je Lexus LC500 jedan od najlepših proizvodnih automboila kreiranih u poslednje vreme, međutim, kada je reč o modifikacijama koje se izvode nad modelima ove linije stvari nisu tako jednostavne...

Eksterijer ovog posebnog LC500 modela finiširan je Metallic Red bojom, koja je verovatno najbolja moguća nijansa dostupna za ovaj automobil. Ovaj ton crvene treperi pod suncem i ističe predivne obline i zavodničke linije njegove karoserije na najlepši mogući način.

Posebna jedinica koju vidite dobila je komplet specijalne točkova kompanije Avant Garde. Ovi točkovi mogu transformisati izgled bilo kog vozila, što je slučaj i sa ovim Lexus automobilom, uprkos tome što i dalje ne možemo da ocenimo da li je sveukupan novi izgled loš ili ne. Možda je samo prenaglašen i previše spušten za naš ukus, ali u Japanu, ovakvi zahvati predstavljaju najlepše detalje.

Točkovi koji su u pitanju poznati su kao SR10 i u slučaju ovog modela komplementirani su značajno nižim vešanjem koje, u konjukciji sa felnama, potpuno menja izgled ovog predivnog atuomobila, istovremeno mu, možemo slobodno reći, oduzimajući dosta elegancije koja ga krasi u fabričkom obliku.

Radi podsećanja vredi napomenuti da Lexus LC500 model pokreće petolitarska V8 jedinica unutrašnjeg sagorevanja, dobra za 471 ks. Ovaj motor je uparen sa desetostepenim menjačem, koji snagu šalje na zadnje točkove i u omogućuje autombilu ubrzanje do stotke iz mesta za 4,4 sekunde. Svako ko je imao priliku da sedne za volan LC500 modela definitivno vam može reći da je to jedan od najprefinjenijih grand turera sa dvoje vrata na svetskom tržištu, većim delom zahvaljujući njegovom izvanrednom eksterijernom izgledu, luksuznom enterijeru i neverovatnom motoru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group