Svemirski Camaro kabriolet

Sa dodatnom karoserijskom opremom, koja je oklopila ovaj model, on izgleda kao Storm truper i predstavlja veoma neobičan primerak kreiran posebno za izložbe...

U uslovima dizajna, odgovornost leži na brendu Forgiato, dok je ova tjuning kompanija inače sklona sličnim tipovima skupocenih prilagođavanja. Ovo možemo potvrditi jer je prošle godine sličan automobil primećen u Aziji, takođe kreiran od strane Forgiato kuće, a zbog toga što je to bio Camaro kupe u pitanju, bilo je jednostavno nemoguće ne primetiti ga.

Za razliku od njega, ovaj je automobil smešten na F2.19 ECL točkove, koji mogu doći u tri različite veličine od 20, 21 i 22 inča. Kompanija vlasnicima omogućuje mešanje različitih boja, kao što su crna i bela, crna i žuta, crna - bela i crvena, hrom - crna i narandžasta ili različite tonove poliranih metala.

Ovaj poseban model poseduje duple tonove crno/bele kombinacije, koji se savršeno uklapaju sa svim ostalim što ga okružuje.

Što se tiče reference koja vezuje automobil sa Ratovima Zvezda, Storm truperi su ozloglašeni i poznati po lošem ciljanju, što se, nadamo se, ne reflektuje na način kako ova mašina funkcioniše.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group