Stilska i motorna poboljšanja McLaren Sport modela

Više slika

Više slika

1016 Industries kompanija predstavila je svoj novi tjuning program za McLaren Sport Series, koja se sastoji od 540 C, 570 S i 570 GT modela...

Kada govorimo o stilizaciji i estetskom frontu, automobili su opremljeni prednjim spliterom koji je kreiran od karbona i zaista naglašenim aero sečivima. Sportska stilizacija nastavlja se na dalje odatle, jer je ova tjuning kompanija instalirala nova sečiva sa strane, koja modelima daju još agresivniji izgled (ako je to uopšte moguće i potrebno?!).

Druge karakteristične promene koje odmah možemo primetiti su nova hauba i prilagodivo zadnje krilo. Novo krilo nudi osam nivoa prilagođavanja visine, kao i pet različitih fiksiranih uglova.

Vozači koji su u potrazi za nešto značajnijim unapređenjima koja se ne oslanjaju samo na estetsku stranu ovih modela mogu naručiti inteligentni modul kontrole motora koji V8 jedinici daje priliku da proizvodi dodatnih 50-60 konjskih snaga i 94 – 108 Nm obrtnog momenta.

Ova kompanija takođe nudi i program rekalibracije transmisije koji je pažljivo redizajnirao rasporede obrtnog momenta, tačke promene brzine, same brzine, i ono što je najvažnije, intuitivnu inteligenciju koja je neophodna u odnosu motora i mehanizma pogona.

Iz tjuning kompanije 1016 Industries kažu da unapređenja snage dolaze sa opcionom aplikacijom, koja se može koristiti za prilagođavanje ovih podešavanja u vožnji. To će vlasnicima McLaren modela iz pomenute serije dati priliku da naprave svoja podešavanja ili u potpunosti isključe modifikacije performansi.

Kompanija 1016 Industries još uvek nije bila raspoložena da otkrije koliko brzo unapređena Sport Series može da se kreće, ali znamo da 570 S Coupe od nula do sto kilometara na čas može ubrzati za 3.1 sekundu, zahvaljujući njegovom twin-turbo 3.8 litarskom V8 motoru, koji razvija 562 konjske snage i 600 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group