Stari Silver Shadow dobio Hellcat motor sa 1.000 ks

Ukoliko niste pratili novije projekte kompanije Hoonigan, znajte da ste mnogo propustili jer su se oni posvetili nečemu zaista divljem, odnosno Rolls-Royce Silver Shadow modelu sa Hellcat pogonskim sklopom, koji će koristiti kao automobil za zabavu i driftovanje...

Sa tim na umu, mora da su osetili da 707 ponija koje proizvodi standardni motor nije bilo dovoljno, jer njihov najnoviji video prikazuje nam kako pokušavaju da povećaju taj broj na 1.000.

Da bi to postigli, glavna stvar koju su uradili bila je zamena osnovnog kompresora motora Hellcat sa nadograđenom jedinicom iz Magnusona. I dok ga nikada zvanično nisu uradili dinamo test u video snimku, na Magnuson sajtu stoji da on ima snagu od preko 1.000 KS (1.014 KS / 746 kV) sa standardnim sistemom goriva i čak 1.400 KS (1.419 KS / 1.044). kV) sa odgovarajućim pratećim modifikacijama, tako da se Hooniganov cilj čini realnim. Tim je takođe instalirao prilagođeni Borla izduvni sistem za dodatnu snagu i zvuk.

Ali pre nego što pomislite da je ovaj automobil poboljšan samo u motornom delu, treba da znate da su mu dali i neophodne nadogradnje upravljanja kako bi bio pogodan za drift. To je uključivalo trkačku šasiju sa cevastim okvirom, izvučenu unutrašnjost i četiri Sparco sedišta sa držačima po meri, po jedno za svakog putnika. Nakon što su svi mašinski radovi obavljeni, estetiku su završili belim vinilnim omotom i setom Rotiform točkova.

Da biste čuli kako se ovaj u velikoj meri modifikovani Rolls-Royce pali i osetili njegovu vožnju, predlažemo vam da pogledate video snimak ispod.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group