Specijalno modifikovani 1978 Volvo 262C

Više slika

Više slika

Napajan 302ci V8 motorom kompanije Ford, ovaj tjunirani Mystic Silver 1978 Volvo 262C takođe sadrži i dva pojedinačna okrugla fara, ravnu haubu i zadnji deo drugog modela...

Sudeći prema vlasniku, ovaj model je prešao svega 55.000 km i poseduje prednji deo koji je konvertovan kako bi izgledao kao prethodna varijanta modela, što ga, možete se složiti, čini još istaknutijim i robusnijim. Ostale modifikacije uključuju ojačanja karoserije i šasije, kao i zaštitne oplate od 25 milimetara.

U enterijeru postoji nekoliko dodatnih LED sijalica smeštenih unutar vinilnih komponenti, mada, iako su tragovi rđe očigledni na ponekim mestima, nema nikakve sumnje da je ovo jedinstven Volvo i da će njegov budući vlasnik definitivno uživati u udobnim sedištima modela 780 napred i pozadi, dok su funkcije podešavanja dostupne samo na prednja dva.

Kontrolna tabla sadrži GT panele i seriju specijalno izrađenih tipki centralne konzole, kako bi na pravi način bili održavani svi segmenti Mustang V8 motora. Takođe, nove komponente uključuju i dupli izduvni sistem, koji pruža dodatno zadovoljstvo vožnje i snagu, redizajnirane kočnice, glavni cilindar, nežne linije, kočiona klešta i prednje rotore.

Ovaj Volvo možda nije u savršenom stanju, kao što smo već napomenuli, ali će ga svi ljubitelji švedskog brenda definitvno zapaziti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group