SLR potpuno karbonskog eksterijera

Više slika

Više slika

Ukoliko ste zaboravili sve u vezi Fab Design kuće, pogledajte ovaj Mercedes-Benz SLR McLaren, a fotografije su objavljene od strane tjunera i definitivno evociraju uspomene, dobre ili loše...

Nakon nekoliko zahvata kreirana je nova karoserija koja sadrži prednji deo nalik krabi i agresivniji spojler na oba dela automobila koji su nazvali Desire.

Na sreću, automobil je dobio i motorne modifikacije, sa svojom V8 jedinicom koja umesto 626 ks, sada poseduje 750 i takođe dolazi sa 1.080 Nm, za razliku od prethodnih 780 Nm obrtnog momenta. Ove performanse rezultiraju ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 3,6 sekundi i maksimalnom brzinom od 310 km/h.

Opet, ko želi nešto više od običnih cifara performansi, onda definitivno može da budu oduševljen enterijerom Fab Design Desire izgleda. Uostalom zašto bi drugačije dali čitavo bogatstvo na ovaj automobil?

Pored potpuno karbonske karoserije, ovaj automobil takođe poseduje i ova vlakna unutar putničke kabine, na upravljaču, centralnoj konzoli, kontrolnoj tabli i panelima vrata.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group